Login: Wachtwoord:
Nieuwe e-learning module Kijk op kinderwens
Om problemen te voorkomen, is het belangrijk mensen met een beperking goed te begeleiden wanneer zij graag kinderen willen. Maar hoe pakken we dit aan? Met deze vraag worstelen vele professionals in de gehandicaptenzorg. De cursus Kijk op kinderwens biedt hen antwoord op deze vraag.
Digitale vraagbaak voor slechtzienden en blinden
De website ooglijn.nl is gelanceerd. Dit is een digitale vraagbaak voor mensen met een visuele beperking. De website werkt met een voorleesfunctie. (Bron: VGN).
Klik hier om naar de website te gaan.
Eenvoudig chatprogramma voor verstandelijk gehandicapten

Ikpraat.nl

ICT-dienstenstverlener Wortell heeft in samenwerking met Microsoft Nederland en zorgverlener De Hartekamp Groep, een organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking, het chatprogramma IKpraat.nl ontwikkeld.

Nieuw: hulp bij kiezen communicatiemethoden

De website www.communicatiemethodenemb.nl is nu online. Naast informatie biedt deze website een digitale keuzehulp, die de lezer aan de hand van specifieke vragen helpt met het vinden van één of meer methoden om te communiceren met een persoon met een ernstige meervoudige beperking.© 2006 - 2018 Sociaal Digitaal. Alle rechten voorbehouden.