Login: Wachtwoord:
Sociaal Verhaal
Op de site Sociaal Verhaal kun je verhalen van cliënten uit de sociale beroepen lezen en zelf publiceren. Omdat er gewerkt wordt met sleutelwoorden ('tags'), is het gemakkelijk om rondom een bepaald thema soortgelijke verhalen te verzamelen. Klik hier om naar Sociaal Verhaal te gaan.
Toekomstagenda voor ICT in de wijken

Er is een toekomstagenda opgesteld voor de ontwikkeling van ICT in de wijken. Dat is gebeurd tijdens de conferentie De sociale kracht van ICT in de wijken op 15 oktober in Bunnik. Voor verslag, klik op de titel van dit artikel.

Hoe maak je een buurtwebsite?
Ook voor sociale professionals én hun cliënten kunnen sites en weblogs prima tools zijn. Bijvoorbeeld in het kader van de hulpverlening of diverse projecten. Maar hoe zet je zo’n website op? Of waar kun je je cliënten naar verwijzen? Sociaal Digitaal heeft het overzichtelijk op een rij gezet voor je.

 

'Virtuele wijk biedt kansen'

Virtuele wijkgemeenschappen kunnen waarschijnlijk positief bijdragen aan de leefbaarheid en sociale cohesie in wijken. Maatschappelijke organisaties maken er echter nog weinig gebruik van.

 

Straat


© 2006 - 2018 Sociaal Digitaal. Alle rechten voorbehouden.